seagate-backup-plus-zalohuje-i-data-ze-socialnich-siti
Novinka Seagate Backup Plus: Zálohuje i data ze sociálních sítí

Seagate Backup Plus: Zálohuje i data ze sociálních sítí

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

12. 6. 2012 09:00 5

Všechny disky obsahují software pro zálohování data z počítačů, ze sociálních sítí Facebook a Flickr a také možnost z disku fotografie sdílet. Na trh se dostanou jak 2,5palcové tak i 3,5palcové verze.

Reklama

Seagate je jedním z předních výrobců pevných disků a to včetně externích provedeních, jako například FreeAgent apod. Tato společnost nyní vydal svůj vlastní zálohovací disk, který se může pyšnit například tím, že umí zálohovat i data z vašich sociálních sítí. To vše jediným kliknutím.

Nové externí pevné disky Backup Plus podporují zálohování jak systému Windows, tak i MacOS a na obou platformách nabízí stejné aplikace a funkce. Zálohování dat je velice přehlíženou možností, jak předejít nenávratné ztrátě dat, ale většina uživatelů to zjistí, až když se jim něco podobného stane. Backup Plus mají nový Seagate Dashboard, což je software, přes který můžete řídit a naplánovat různé zálohy.

Můžete si například zálohovat fotografie z Facebooku nebo Flickru, nebo i přes tento program fotografie sdílet. Nové zálohovací externí pevné disky se budou prodávat v 2,5” nebo 3,5” variantě. U 2,5” velikosti budou k dispozici kapacity od 500 GB do 1 TB s cenami od 119,99 do 139,99 dolarů (3 000 – 3 400 Kč). Větší disky pak budou mít kapacity po 1 TB a končí na kapacitě 4 TB. Zde jsou ceny od $129,99 – $249,99  (3 200 do 6 100 Kč).

Seagate Backup Plus: Zálohuje i data ze sociálních sítí
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama