game-of-thrones-je-nejvice-nelegalne-stahovanym-serialem
Novinka Game of Thrones je nejvíce nelegálně stahovaným seriálem

Game of Thrones je nejvíce nelegálně stahovaným seriálem

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

11. 6. 2012 12:00 27

Seriálová sezóna 2011/12 už řekla své poslední slovo a tak je čas na sumarizaci. Nejstahovanějším seriálem hlavní sezóny se stal Game of Thrones z produkce HBO. 

Reklama

Game of Thornes je skvělý fantasy seriál, který má na IMDb hodnocení 9,6/10 a na českém ČSFD 93% (5. nejlepší a 17. nejoblíbenější seriál). Je tedy velmi žádaným zbožím, ale díky politice HBO se dostává k fanouškům z různých zemí se zpožděním (např. Australská HBO ho vysílá týden po UK) a není ani legální cesta, jak si epizody za poplatek přehrát pomocí internetu.

Game of Thrones je nejvíce nelegálně stahovaným seriálem
i Zdroj: PCTuning.cz


udatný řečník Tyrion Lannister v akci

Nedočkaví fanoušci jej proto stahují prostřednictvím torrentů ve velkém a v uplynulé sezóně se tento hit stal s 3 900 000 staženími absolutním králem a má nakročeno k tomu, aby porazil loňského absolutního vítěze Dextera. GoT je následová seriálem How I Met Your Mother (2 830 000) a první trojici uzavírá The Big Bang Theory (2 750 000).

Pokud máte tento seriál rádi a chtěli byste ho sledovat legálně v den vysílání, můžete vyjádřit svůj názor na speciální stránce Take My Money, HBO!

Zdroj: theverge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama