ecs-g24-aura-dalsi-z-rodu-all-in-one-pocitacu
Novinka ECS G24 Aura: Další z rodu All-in-One počítačů

ECS G24 Aura: Další z rodu All-in-One počítačů

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

9. 6. 2012 09:00

Počítač má běžnou výbavu, ale díky vnitřnímu hardwaru by nemusel mít tak vysokou cenu. Jako jeden z mála má také multitouch panel, který zvládá až 10 prstů. Poslední, co mu zbývá, jsou Windows 8.

Reklama

Novinka od firmy ECS na poli počítačů, které mají vše potřebné zabudované v monitoru, se jmenuje G24 Aura. Podle čísla je již možné odhadnout velikost úhlopříčky, která je 23,6 palce. Displej má rozlišení 1920 × 1080 pixelů a má dotykovou vrstvu. Ta dokáže snímat až 10 prstů. Samotný displej je pravděpodobně technologie TN a je podsvícený bílými LED. Uvnitř se ukrývá tenká mini-ITX deska s procesory Pentium a Celeron architektury Core, jak 2. generace, tak i 3. generace.

ECS G24 Aura: Další z rodu All-in-One počítačů
i Zdroj: PCTuning.cz
ECS G24 Aura: Další z rodu All-in-One počítačů
i Zdroj: PCTuning.cz

Operační paměti jsou zde typu DDR3 a jsou umístěny v SO-DIMM slotech. Jedná se tedy o notebookové paměti. Uvnitř je prostor pro jedno 3,5palcové nebo dvě 2,5palcové zařízení, ať už pevné disky, nebo slim optické mechaniky. Pokud se podíváme na přední stranu monitoru, tak nahoře najdeme 1,3megapixelovou webkameru s mikrofonem a dole dva stereo reproduktory.

Na boční straně najdeme čtečku karet, vstup pro mikrofon, výstup pro sluchátka a dvojici USB portů. Na zadní straně pak zdířku pro napájecí adaptér s výkonem až 150 W, dva HDMI výstupy, čtyři USB 2.0, jede zvukový výstup a gigabitový Ethernet.  Celkové rozměry jsou 579 × 395 × 55 mm. Cena ani datum uvedení se neví.

Zdroj: TweakTown

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama