dve-nove-pocitacove-skrine-od-streacom
Novinka Dvě nové počítačové skříně od Streacom

Dvě nové počítačové skříně od Streacom

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

26. 5. 2012 11:00 8

Streacom je na trhu asi dva roky a zaměřuje se na výrobu PC skříní, které jsou zároveň chladičem. Pojďme se podívat na dva nové přírůstky do jeho portfolia. 

Reklama

Obě case jsou kompletně vyrobeny z hliníku a dostupné budou v černé a stříbrné barvě. FC9 a FC10, jak se produkty jmenují, se liší velikostí. Menší  FC9 (348 x 289 x 100 mm X 4,9 kg) podporuje pouze základové desky o velikostech Mini-ITX a Micro-ATX, kdežto do FC10 (435 x 319 x 100 mm X 4,9 kg) se vejde i plnohodnotná deska ATX.

Dvě nové počítačové skříně od Streacom
i Zdroj: PCTuning.cz

Ani jednu case není nutné, ba ani přímo možné, osadit nějakým klasickým procesorovým chladičem. Přímo v nich se totiž nachází soustava heatpipe trubiček, které odvádí zbytkové teplo do samotné hliníkové konstrukce. Navíc je použitá tzv. technologie direct touch. To znamená, že trubičky se dotýkají přímo heatspreaderu procesoru.

Skříně mají kromě pozic pro pevné disky (2,5" i 3,5") i šachtu pro slim optickou mechaniku, USB 2.0 / 3.0 a infračervený přijímač. Ovladač, stejně jako zdroj není součástí balení.

Dvě nové počítačové skříně od Streacom
i Zdroj: PCTuning.cz

Oba tyto produkty bude firma Streacom demonstrovat 5. - 9. černa na Computexu, dostupné pro koupi by měly být ihned poté. Cena není známá, ale díky použitým materiálům bude určitě několik tisíc korun.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama