leetgion-ukazal-dalsi-zajimavou-herni-mys
Novinka Leetgion ukázal další zajímavou herní myš

Leetgion ukázal další zajímavou herní myš

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

4. 5. 2012 10:00 3

Ta je teprve ve fázi konceptu a na přiloženém obrázku v těle novinky lze vidět pouze její digitální podobu.

Reklama

Na našich stránkách jste si minulý měsíc mohli přečíst zprávu o herní myšce Hellion od stejného výrobce, která je speciálně zaměřená pro hraní RTS (Real-Time Strategy). Další kousek na sebe nenechal dlouho čeka t a tak si dneska povíme o herní myši El'Druin, která je pro změnu optimalizovaná pro hraní akčního RPG Diablo 3.

Leetgion ukázal další zajímavou herní myš
i Zdroj: PCTuning.cz

Z obrázku lze vypozorovat, že El'Druin je určená pro praváky i leváky a není bezdrátová. Co však vidět není je její velikost, která je 126 x 80 x 44 mm. Myš také disponuje čtyřmi různými těly (skelety), které je možné vyměnit pro pohodlnější držení v ruce. Váha zatím nebyla specifikována, a zpráva ani nemluví o přítomnosti jakýchkoliv závaží.

To nejdůležitější, levé a pravé tlačítko které dostanou při hraní Diabla pořádně zabrat, jsou japonské mikrospínače OMCRON. Myš má celkem dvanáct programovatelných tlačítek, včetně pěti-směrového SPADu (Skill Power Action D-Pad). Uvnitř se pak skrývá laserový senzor Avago 9500 s rozlišením až 5000 DPI. Rozlišení je možné měnit přímo na myši po velmi jemných krocích a to bez předchozího nastavování v ovladačích. 

Nepřehlédněte: Leetgion uvedl myš Hellion určenou pro strategické hry

Cena zatím nebyla stanovena.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama