dnes-vecer-bude-predstaven-supersmartphone-galaxy-s-iii-jaky-bude
Novinka Dnes večer bude představen supersmartphone Galaxy S III. Jaký bude?

Dnes večer bude představen supersmartphone Galaxy S III. Jaký bude?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 5. 2012 11:00 26

Ve večerních hodinách bude konečně představena nová vlajková loď Samsungu pro letošní rok – smartphone Galaxy SIII.

Reklama

Spirála spekulací ohledně tohoto modelu nabírala v posledních týdnech na intenzitě. Na co se tedy můžeme těšit? Především na výkonný hardware. Přístroj by mělo pohánět 32nm SoC Exynos 4212 s čtyřmi jádry taktovanými na frekvenci 1,4 GHz (takt může být ve finále ale i vyšší), kterému sekunduje grafická jednotka Mali 400.

Uživatelská paměť by měla mít velikost 16 GB nebo 32 GB. Pravděpodobně ji půjde dále rozšířit pomocí paměťových karet standardu micro SD. Interní paměť pak zřejmě nabídne kulatý 1 GB.

Nepřehlédněte: Smartphone Galaxy S III na dalších fotografiích

A co displej? Podle původních odhadů měl mít velikost 4,6 palce, ale poslední zprávy naznačují, že bude ještě o něco větší (4,8 palce). Jeho rozlišení nejspíše bude 1280 × 720 pixelů. Mnoho se toho potom neví o zadní kameře, bude mít rozlišení osm nebo dokonce dvanáct megapixelů?

Mnoho z vás pak určitě ocení přítomnost stavové LED, která vás upozorní na zmeškané hovory, notifikace ze sociálních sítí, přijaté e-maily a podobně.

Ostře sledovaná událost Mobile Unpacked začne ve 20 hodin našeho času. Streamované video z celé akce můžete sledovat na adrese: TheNextGalaxy.com.

Na našem novém webu svetaplikaci.tyden.cz, který je zaměřen na aplikace a hry pro tablety a smarpthony, si pak shrneme z celé události to nejdůležitější.

Dnes večer bude představen supersmartphone Galaxy S III. Jaký bude?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama