gigabyte-aivia-osmium-herni-klavesnice-s-usb-3-0
Novinka Gigabyte Aivia Osmium: Herní klávesnice s USB 3.0

Gigabyte Aivia Osmium: Herní klávesnice s USB 3.0

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

21. 4. 2012 06:00 4

Klávesnice má několik makro kláves a dvě skrolovací kolečka pro regulaci síly podsvícení a hlasitosti. Barva podsvícení je jen modrá a nedá se nijak měnit.

Reklama

SuperSpeed rozhraní nebo-li  USB 3.0 bylo používáno zatím tam, kde bylo potřeba vysoké přenosové rychlosti, například u externích pevných disků, flash disků nebo různých redukcí pro monitory, kde se dalo využít maximální rozlišení i s vysokou obnovovací frekvencí. Nyní se USB 3.0 rozšířilo už i do klávesnic a jednou z nich je například nová Aivia Osmium od společnosti Gigabyte.

Gigabyte Aivia Osmium: Herní klávesnice s USB 3.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Aivia Osmium je podle výrobce kvalitní herní mechanická klávesnice a proč má rychlé rozhraní USB 3.0 se dá vysvětlovat dvěma způsoby. Buď je logika klávesnice a podsvícení tak náročné, že potřebují proud až 900 mA, který USB 3.0 poskujte, nebo se v klávesnici nachází i rozbočovač USB 3.0. Klávesnice podporuje několik stisků kláves současně, což je důležité pro profesionální hráče. Na klávesnici se nachátí také 4 klávesy pro makra a jedna klávesa pro rychlé přepínání mezi makro profily. Vedle se pak nachází dvě skrolovací kolečka, které mají na starosti regulaci síly podsvícení a hlasitosti. Jedinou barvou podsvícení je modrá. Další informace jako například cena a datum uvedení zatím nejsou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama