toshiba-pripravuje-nove-laptopy-z-rady-satellite
Novinka Toshiba připravuje nové laptopy z řady Satellite

Toshiba připravuje nové laptopy z řady Satellite

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 4. 2012 08:30 1

Japonský výrobce představil nové notebooky z modelových řad S a P, které zaujmou vysokým výkonem a kvalitním zpracováním, jemuž dominují části vyrobené z ušlechtilých materiálů, např. z hliníku.

Reklama

Model Satellite P800 se bude prodávat s obrazovkami s úhlopříčkou 14", 15,6" a 17,3" a LED podsvícením. O výkon se postarají procesory postavené na mikroarchitektuře Sandy Bridge (dále neupřesněno). Grafiku pak vykreslí GeForce 630M kompatibilní s technologií Optimus.

Chybět nebude ani několik portů USB 3.0, HD webkamera a inteligentní senzor, který při pádu notebooku vypne pevný disk, což údajně povede k záchraně dat. Cena počítačů je stanovena na 799,99 dolarů (P845), 799,99 dolarů (P855) a 849,99 dolarů (P875).

Řadu Satellite S800 je možné kromě procesorů Intel vybavit i tzv. APU od AMD. Počítače využívají technologie USB Sleep & Charge, Media Controller a PC Health Monitor. Vedle optické mechaniky pak mohou nést i Blu-ray mechaniku. Za základní konfiguraci zaplatíte 699 dolarů. Notebooky se prý do prodeje dostanou v průběhu června.

Toshiba připravuje nové laptopy z řady Satellite
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama