philips-uvedl-novy-24palcovy-monitor-moda-se-sviticim-rameckem
Novinka Philips uvedl nový 24palcový monitor Moda se svítícím rámečkem

Philips uvedl nový 24palcový monitor Moda se svítícím rámečkem

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

11. 4. 2012 06:00 4

Tento modrým světlem svící modrý rámeček by měl snižovat únavu očí při práci a to hlavně v noci. Monitor se u nás již prodává a to za cenu 6 000 korun.

Reklama

I když se nejedná o novinku a podobný monitor s menší úhlopříčkou již stejný výrobce před pár lety uvedl, určitě někoho tato novinka zaujme. Nový monitor Moda 248X3LFHSB je zajímavý především svým rámečkem, který je průhledný a nachází se pod ním další podsvícení. To by mělo pomáhat únavě očí a to hlavně ve večerních hodinách, protože moc lidí asi nedodržuje zásady práce u počítače, obzvlášť v noci.

Philips uvedl nový 24palcový monitor Moda se svítícím rámečkem
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato technologie se nazývá LightFrame a barva LED podsvícení rámečku je světle modrá. Zbylé části monitoru jsou vyrobeny z pěkně vypadajícího hliníku. Monitor má úhlopříčku 23,6 palců a Full HD rozlišení. Monitor lze k počítači připojit pomocí VGA nebo HDMI vstupu. Novinka má ale i další technologie, jako třeba SmartColor, který nastavuje barvy, aby byly co nejreálnější, SmartTXT, která zlepšuje čtení textu nebo SmartResponse, která zlepšuje odezvu (čili OverDrive). Philips Moda 248X3LFHSB je ceněn v průměru 6 000 Kč.

Zdroj: VR-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama