lian-li-ohlasilo-nejmensi-skrin-pro-atx
Novinka Lian Li ohlásilo nejmenší skříň pro ATX

Lian Li ohlásilo nejmenší skříň pro ATX

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 4. 2012 15:30

Známý výrobce představil minulý týden zajímavou mini-ITX skříň PC-Q15 a dnes se přihlásilase svou nejmenší bednou, do které vměstnáte základní desky standardu ATX.

Reklama

Model PC-V700 má vnější konstrukcí z kartáčovaného hliníku a rozměry 210 × 400 × 496 milimetrů. Přední panel nabídne jednu 5,25palcovou pozici a ve své pravé části I/O panel s třemi konektory USB 3.0, jedním eSATA a výstupy pro audio.

Dovnitř se pak vejde šest 3,5palcových pevných disků či solid-state disků (SSD). Využít můžete i box pro dvě 2,5palcové disky. Pakliže preferujete systém s výkonnou grafickou kartou, můžete tento box vyjmout a získat tak dostatek prostoru pro akcelerátory dlouhé až 44 cm.

V základu jsou komponenty chlazeny čtveřicí ventilátorů – tři mají průměr 120 mm, zbylý 140 mm. Skříň se bude prodávat ve třech variantách: černé (PC-V700B), stříbrné (PC-V700A) a černé s průhlednou boční částí (PC-V700WX).

První dvě přijdou na 249 dolarů (bez DPH), třetí na 279 dolarů (bez DPH). Dostupnost ve Spojených státech a Kanadě je plánována na konec dubna.

Lian Li ohlásilo nejmenší skříň pro ATX
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama