silverstone-uvedl-dve-nove-skrine-s-podporou-desek-formatu-ssi-ceb
Novinka Silverstone uvedl dvě nové skříně s podporou desek formátu SSI CEB

Silverstone uvedl dvě nové skříně s podporou desek formátu SSI CEB

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 3. 2012 10:30

V obchodech se co nevidět objeví dvě nové bedny spadající do modelové řady Grandia. Obě jsou kompatibilní se základními deskami formátu SSI CEB (formát pro serverové desky) a E-ATX, na rozdíl od konvenčních standardů ATX, μATX a m-ITX.

Reklama

Model GD07B dokáže díky svým rozměrům (440 × 435 × 175 mm) pojmout grafické karty dlouhé až 35 centimetrů. Kostra skříně je vyrobena z SECC plechu. Mezi použitými materiály ale najdeme i hliník a plast ABS.

V přední části skříně se nachází čtyři odhalené 5,25palcové pozice. Uvnitř se nabízí pět 3,5palcových a dvě 2,5palcové klece. Odvětrání zajišťuje jeden 120mm ventilátor (otáčí se 900 hrát za minutu). Další 120mm můžete instalovat do boční části. Vespod se dále nachází dvě 120mm pozice a dozadu můžete umístit dva menší 80mm větráky.

Druhý model (GD08B) měří 440 × 175 × 435 mm, přičemž je taktéž vyroben z plechu SECC. Optické mechaniky a datová úložiště můžete instalovat do dvou 5,25palcových, osmi 3,5palcových a dvou 2,5palcových šachet.

Chladící systém je identický s GD07B, s výjimkou spodní části, kam můžete umístit trojici 120mm větráků. V přední části pak najdete audiokonektory, tlačítka pro vypnutí/zapnutí počítače a dvojici portů USB 3.0.

Skříně se začnou prodávat v polovině května za doporučenou cenu 194 dolarů.

Silverstone uvedl dvě nové skříně s podporou desek formátu SSI CEB
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama