minecraft-vyjde-na-xbox-360
Novinka Minecraft vyjde na Xbox 360

Minecraft vyjde na Xbox 360

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

25. 3. 2012 12:00 21

Populární Minecraft ve kterém jste omezeni jen svou vlastní fantazií, se dočká svého konzolového portu. Po PC a mobilních platformách si ho tak užijí i konzoloví hráči.  

Reklama

Za Minecraftem pro Xbox stojí programátoři z 4J Studios, kteří už mají zkušenosti s portováním z her TES IV: Oblivion, Overlord: Raising Hell (oboje PS3), Banjo-Kazooie / Tooie a Perfect Dark (oboje Xbox). Tohle studio vydalo i nějaké vlastní tituly převážně pro PS2, za zmínku stojí asi jen dvojice her ze světa Star Treku - střílečka Encounters a strategie Conquest.

Minecraft vyjde na Xbox 360
i Zdroj: PCTuning.cz

Minecraft pro Xbox 360 bude samozřejmě ten samý Minecraft jako na PC, jen v bledě modrém balení. Na hráče jsou ale připraveny i nějaké nové věci, které doposud nebyli možné. Tou zřejmou bude možnost využití k ovládání hry Kinect, dále pak možnost vytváření screenshotů, rozdílné craftovací rozhraní, možnost hry až 4 hráčů na jedné obrazovce a nakonec tutorial mode.

Nepřehlédněte:
Minecraft má přes 20 milionů registrovaných hráčů
Minecraft hlásí 3 miliony prodaných kopií
Minecraft expanduje, koncem roku vyjde na iOS a Android

Minecraft je součástí her ze série Acade Next, která dále obsahuje Trials Evolution, BloodForge a Fable Heroes. Minecraft pro Xbox 360 vyjde 9. května za cenu $20.

Zdroj: venturebeat

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama