vykonny-smartphone-huawei-ascend-d-quad-v-prodeji-az-od-cervence
Novinka Výkonný smartphone Huawei Ascend D Quad v prodeji až od července?

Výkonný smartphone Huawei Ascend D Quad v prodeji až od července?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 3. 2012 12:45 1

Skutečně to tak vypadá. Poslední informace totiž naznačují, že sériová výroba odstartuje na plné obrátky až v červnu.

Reklama

Huawei představil čtyřjádrový smartphone Ascend D Quad na veletrhu na veletrhu Mobile World Congress v únoru a podle tehdejších informací ho měl začít prodávat v červnu.

Poslední zprávy, s kterými přišel nyní server Technobuffalo však naznačují, že telefon bude dostupný o něco později, a to konkrétně v červenci. V červnu se údajně začne teprve vyrábět.

Smartphone je postaven na firemním SoC K3V, které je údajně o 20-30 procent rychlejší než konkurence, včetně Tegry 3 od nVidie. Hlavní chloubou telefonu je velký 4,5palcový displej s HD rozlišením 1280 × 720 pixelů a jemností 330 ppi.

O solidní kvalitu pořízených fotografií se postará osmi megapixelový fotoaparát s BSI snímačem a dvojicí LED, které se budou hodit při horším osvětlení. Uživatelskou paměť v kapacitě 8 gigabajtů lze dodatečně rozšířit skrze karty formátu microSD. Baterie bude mít kapacitu 1800 mAh.

Bohužel zatím stále nebyla stanovena cena tohoto výkonného kousku, ale doufejme, že Huawei nebude následovat HTC, které si svého smartphonu One X cení na více jak 15 000 korun včetně DPH.

Výkonný smartphone Huawei Ascend D Quad v prodeji až od července?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Technobuffalo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama