hraci-call-of-duty-2-se-o-vikendu-sesli-na-jubilejnim-10-offline-turnaji
Novinka Hráči Call of Duty 2 se o víkendu sešli na jubilejním 10. offline turnaji

Hráči Call of Duty 2 se o víkendu sešli na jubilejním 10. offline turnaji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 3. 2012 07:00

Nejlepší čeští hráči hry Call of Duty 2 se v Praze setkali po delší době, aby se opět mohli utkat ve své oblíbené hře ze 2. světové války. Jednalo se již o 10. offline turnaj, který fanoušci mohli sledovat prostřednictvím živého přenosu na webu Grunexu.

Reklama

Milovníci klasické střílečky z prostředí 2. světové války si v sobotu 3. března přišli na své, když si díky hernímu portálu Grunex.com mohli v pražské herně BattleZone zahrát o příjemných 3 000 Kč. Turnaj Big Shock! Grunex Call of Duty 2 LAN s pořadovým číslem deset ukázal, že i sedm let stará hra stále dokáže nalákat mnoho hráčů.

I přes to, že turnaj není zařazen do celoročního seriálu BenQ Grunex Challenge, do herny nakonec dorazilo osm pětičlených týmů. To je číslo, které rekordy v počtu zúčastněných netrhalo, ale hráči si tak mohli užít více zápasů a většina zúčastněných si pochvalovala přátelskou atmosféru, ke které přispěly i energeťáky Big Shock!, které jsou dlouhodobým partnerem této oblíbené hry.

Tým eNesible: „Nikde na světě se takhle často turnaje v Call of Duty 2 nepořádají, tady organizátoři dělájí super práci. Chtěli bychom poděkovat.“ Turnaj se konal v prostorách pražské herny Battlezone a ti, kteří do Prahy nedorazili, mohli turnaj sledovat z pohodlí svého domova prostřednictvím přímého přenosu Grunex TV.

Všechny týmy byly nasazeny do jedné skupiny, ze které se systémem každý s každým určili čtyři postupující do play-off, takže bylo o co hrát již od začátku. Favorit turnaje, tým eSuba.INTEL, skupinou prošel jako nůž máslem a bez obtíží obsadili první místo. Postupující čtyřku doplnili v tomto pořadí týmy eNesible, Pittbulls a hráči polského týmu iNFINITE. iNFINITE byli také jediným zahraničním týmem na tomto turnaji.

Fox Company: „Administrátoři nás nechali komentovat jednu mapu ve finále, za což bychom jim chtěli poděkovat, to byl takový náš menší sen. Obecně další vydařená lanka od Grunexu, co víc dodat?“

Hráči Call of Duty 2 se o víkendu sešli na jubilejním 10. offline turnaji
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve vyřazovacích bojích nepřipustila hráči z týmu eSuba.INTEL žádné drama a po vítězství nejprve nad Poláky z iNFINITE a poté Pittbulls si zaslouženě odnesli ceny pro první místo. Na druhé straně pavouka se Pittbulls výhrou pomstili eNesible za porážku ve skupinách a vybojovali si tak účast ve finále.

Na prvenství však již nedosáhlli, a museli se tak spokojit s druhým místem. Jediné drama turnaje přinesl souboj o třetí místo mezi eNesible a iNFINITE. Druhým zmiňovaným se podařilo získat bod za vyhranou první mapu, ale eNesible se v zápase na dvě vítězné mapy dokázali vzchopit a obrátit průběh zápasu dvěma vyhranými body za sebou.

Hráči Call of Duty 2 se o víkendu sešli na jubilejním 10. offline turnaji
i Zdroj: PCTuning.cz

iNFINITE se tak nakonec nepodařilo vylepšit pozici ze základní skupiny a zbyla jim jen nepopulární bramborová medaile.

Vítěz celého turnaje se mohl kromě dvou tisíc korun, medailí a balíku energetických nápojů Big Shock! také radovat z triček jednoho z nejlepších týmů na světě – Fnatic, který sponzoruje firma MSI, výrobce herních notebooků.

Celkové pořadi vypadalo i s cenami následovně:

  • 1. místo: eSuba.INTEL (2 000 Kč + medaile + 5x tričko Fnatic.MSI + balík nápojů Big Shock!)
  • 2. místo: Pittbulls (1 000 Kč + medaile + 5x hra Gothic Saga + balík nápojů Big Shock!)
  • 3. místo: eNesible (medaile + 5x tričko Tintinova dobrodružství + balík nápojů Big Shock!)
  • Vítězům gratulujeme, ostatním přejeme hodně štěstí do dalších turnajů.

Hráči Call of Duty 2 se o víkendu sešli na jubilejním 10. offline turnaji
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama