vyda-blizzard-diablo-3-pristi-mesic
Novinka Vydá Blizzard Diablo 3 příští měsíc?

Vydá Blizzard Diablo 3 příští měsíc?

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

6. 3. 2012 07:00 22

Herní série Diablo si vytvořila početnou skupinu skalních fanoušků, proto se na její pokračování v některých kruzích čeká jak na slovo Boží. Ono magické datum by mělo být 17. dubna.

Reklama

Spekuluje se o tom už pár dnů a množství zdrojů a informací už je tak velké, že o tom zkrátka nemůžu nenapsat. Pokračování Diabla 2, které vyšlo skoro před dvanácti lety a stále se hraje ve velkém počtu lidí na internetu je na spadnutí. To už víme dlouho. Samotný Blizzard už minulý rok oznámil, že Diablo 3 vydají v Q2 2012 a pokud tomuto slibu chtějí dostát, moc času už jim nezbývá. Potvrdili to i uniklé informace na Amazonu.

Vydá Blizzard Diablo 3 příští měsíc?
i Zdroj: PCTuning.cz

Tam se totiž u hry na chvíli objevilo datum 17. dubna. To je už za šest týdnů. Dalším slibem od Blizzardu bylo, že finální datum oficiálně oznámí 6-8 týdnů před samotným uvedením. To by souhlasilo, pokud by ho Blizzard oznámil právě na letošním CeBITu, který začíná už dnes a potrvá do desátého.

K datu o kterém se čile spekuluje se vyjádřil Jay Wilson, jeden z programátorů nového Diabla tím způsobem, že ho nemůže ani potvrdit, ani vyvrátit. Vždy tajemný a perfekcionistický Blizzard má zajisté něco za lubem.

V posledních týdnech se toho okolo nového titulu Blizzardu děje opravdu mnoho. Ze hry se vyřazují herní mechanizmy o kterých si vývojáři nejsou úplně jistí, že v podobě jaké je mají fungují. Pro mě bohužel zůstává tzv. aukční síň, díky které se snad z Diabla 3 nestane pay-to-win titul.

Podle informací které jsem na internetu našel, by mělo Diablo 3 stát 54,90 euro, sběratelská edice pak 89,90 euro.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama