huawei-mediapad-10-fhd-ctyrjadrovy-tablet-s-1080p-displejem
Novinka Huawei MediaPad 10 FHD: čtyřjádrový tablet s 1080p displejem

Huawei MediaPad 10 FHD: čtyřjádrový tablet s 1080p displejem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 3. 2012 12:15 10

Huawei to s útokem na příčky nejvyšší myslí smrtelně vážně. Jeho nový tablet je vyroben z jednoho kusu slitiny, má jemný displej a výkonný čtyřjádrový procesor.

Reklama

Čínská firma Huawei, která je dobře známá i spotřebitelům v České republice, představila na veletrhu Mobile World Congress 12 několik novinek, které zaujmou svým vysokým výkonem, ale také cenou.

K těm nejzajímavějším novým produktům patří bezesporu desetipalcový multimediální tablet Mediapad 10 FHD, jenž obsahuje čtyřjádrový procesor SoC K3V2; podle předních činitelů firmy je o 20-30 procent výkonnější než Tegra 3.

Nepřehlédněte:

Huawei odhalil supersmartphone Ascend D Quad

Obrazovka je vyráběna technologií IPS, takže se můžete těšit na dobré pozorovací úhly a věrné podání barev, operačním systémem čtyřkový Android (Ice Cream Sandwich). Dále musíme zmínit podporu Dolby Surround, na zadní straně osmi megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením (autofokusem), 2 gigabajty RAM a přední kamerku, pomocí které bude možné videotelefonovat.

Velikost interní paměti nebyla upřesněna, ale dle některých zdrojů má kapacitu pouze 8 GB, což rozhodně nepotěší. Škoda. Huawei, zdá se, šetří, naprosto zbytečně, na nesprávném místě. Dosud nebyla oznámena ani cena tohoto tabletu, ale mohla by být „zajímavá“.

Huawei MediaPad 10 FHD: čtyřjádrový tablet s 1080p displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TechRadar

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama