minix-hd-sikovne-barebone-pc-s-cedar-trail
Novinka Minix HD: šikovné barebone PC s Cedar Trail

Minix HD: šikovné barebone PC s Cedar Trail

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 2. 2012 11:15

Počítač je určený především uživatelům, kteří znají slovo „kompromis“. V jeho nitru může tepat Atom D2500 nebo D2700, mini-ITX základní desku je poté možné osadit až 4 GB operační paměti.

Reklama

Do prodeje se v následujících týdnech dostane nový počítač od výrobce J&W Technology. V malé elegantní bedně najdete základ slušně vybaveného nettopu. Skříň měří jen 192 × 60 × 186 mm (šířka × výška × délka) a může poskytovat útočiště i celkem výkonnému hardwaru.

Výrobce postavil svou novinku na platformě Intel Cedar Trail, takže ji můžete osedlat 32nm dvoujádrovými procesory Atom D2550 (1,86 GHz) a D2700 (2,13 GHz). Pro operační paměti typu DDR3 jsou připraveny dva sloty SO-DIMM, podporující oficiálně až 4 GB RAM.

Vaše data lze ukládat na jeden 2,5palcový pevný disk s nespecifikovanou rychlostí otáček. Konektorová výbava je docela bohatá, najdete tu dva Gigabitové Ethernety, pár USB 3.0 portů, pět USB 2.0 portů, pětikanálovou zvukovou kartu a výstupy Dsub a HDMI. Na desce se dále nacházejí i dva porty SATA 3.0 Gb/s.

Celkem sympatický mini počítač budete moci zakoupit za maloobchodní cenu 300 dolarů.

Minix HD: šikovné barebone PC s Cedar Trail
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama