biostar-tz77xe4-zakladni-deska-pro-ivy-bridge
Novinka Biostar TZ77XE4: základní deska pro Ivy Bridge

Biostar TZ77XE4: základní deska pro Ivy Bridge

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 2. 2012 12:00 2

I když ještě Intel nové 22nm procesory s architekturou Ivy Bridge neuvedl, Biostar již představil novou základní desku, která si poradí s novými technologiemi.

Reklama

Biostar, který patří ke známým výrobcům počítačových komponent, představil svou novinku v podobě základní desky s označením Z77XE4. K jejímu oficiálnímu odhalení sice dojde až příští měsíc na veletrhu CeBIT, který se bude konat v německém Hannoveru, několik informací je ale dostupných už nyní.

Deska je postavena na čipové sadě Z77 a přichází s paticí Intel LGA 1155, do níž můžete osadit nejnovější 22nm procesory s jádry Ivy Bridge. Výrobce vyzdvihuje nativní podporu rozhraní USB 3.0 a technologii Intel Smart Response (SRT).

Na plošném spoji se nachází celkem tři sloty PCI Express ×16 s podporou SLI a CrossFire, což ocení uživatelé, kteří rádi provozují na svých sestavách multi-GPU. Pro operační paměti DDR3 jsou vyhrazeny čtyři pozice s celkovou podporovanou kapacitou až 32 GB. nabídka výstupů zahrnuje Dsub, HDMI, DVI a DisplayPort. BIOS byl nahrazen UEFI.

Dále jsou zde čtyři porty USB 3.0, osmikanálová zvuková karta s podporou THX TruStudio Pro a osm SATA konektorů (z toho čtyři SATA 6.0 Gb/s). Software Virtu Universal MVP a funkce Hyperformance umožňuje přehrávat multimediální obsah, aniž by docházelo k zatěžování systému.

K přetaktování procesoru slouží nástroj T-overclocker. Pomocí technologii BIO-Remote můžete jeho frekvenci navyšovat i bezdrátově pomocí smartpnoů s operačním systémem Android a iOS.

Biostar TZ77XE4: základní deska pro Ivy Bridge
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama