xbox-720-bude-mit-ovladac-podobny-wii-u-a-bude-stat-14-000-kc
Novinka Xbox 720 bude mít ovladač podobný Wii U a bude stát 14 000 Kč

Xbox 720 bude mít ovladač podobný Wii U a bude stát 14 000 Kč

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

13. 2. 2012 10:00 14

Ovladač bude nyní mnohem širší a v jeho středu se bude nacházet dotykový displej. Stejně tak tomu je i u konkurence Wii U. Cena konzole navíc bude možná i 14 000 Kč

Reklama

Další generace herních konzolí je netrpělivě očekávána a my jsme rádi za každé informace, které nám mohou odhalit, kam se herní průmysl posune a vezme s sebou i počítačové hráče. Xbox World magazine přišel nyní s informacemi ohledně ovladače a ceny nové konzole Xbox 720. Magazín ale také píše, že půjde o matně černou konzoli, která přinese do vašeho obýváků rozšířenou realitu, směrový zvuk a Kinect se schopností sledování prstů až čtyř hráčů.

Xbox 720 bude mít ovladač podobný Wii U a bude stát 14 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavním tématem je ale nový ovladač, který by se měl funkčně podobat Wii U, vzhledově pak spíše PSP Vita od Sony. Na ovladači se nachází dotykový displej, který by mohl fungovat jako dálkové ovládání k televizi, ovládání webového prohlížeče nebo pro zobrazení další tlačítek nebo informací ze hry. Kolem něj je již klasická sestava tlačítek a joysticků, které se nacházejí i na současném ovladači Xbox 360.

Přes všechny funkce ovladače ale zdroj dodává, že tento ovladač bude až na druhém místě a primární ovládání bude probíhat přes Kinect, tedy pomocí mávání rukou před obrazovkou. Objevily se také spekulace ohledně ceny. Ta by měla být £399, čili okolo 14 000 Kč. Aby si konzole obhájila takovou cenu, tak musí dle mého přinést vysoký výkon, něco navíc oproti konkurenci a hlavně přijít jako první.

Zdroj: CVG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama