tango-down-informovali-o-zablokovani-webu-cia-anonymous
Novinka „Tango down,“ informovali o zablokování webu CIA Anonymous

„Tango down,“ informovali o zablokování webu CIA Anonymous

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 2. 2012 10:00 17

Oficiální stránky Ústřední zpravodajské služby (CIA) jsou od té doby stále nedostupné. Anonymous se mstí za uzavření internetového úložiště Megaupload a smlouvě ACTA.

Reklama

Webová stránka Ústřední zpravodajské služby (Central Intelligence Agency, CIA) je od včerejšího dne prakticky stále nedostupná. K zablokování se přihlásila skupina Anonymous, informuje o tom server smh.com.

Nepřehlédněte:

Anonymous „hackli“ e-mail Syrského prezidenta, používal heslo 12345

„CIA Tango Down,“ oznámil zástupce Anonymous na mikroblogovací službě Twitter. V žargonu ozbrojených sil americké armády výraz označuje porážku nepřítele.

Mluvčí CIA se k výpadku stránek (cia.gov) nechtěl příliš vyjadřovat a pouze stroze uvedl: „Tyto zprávy prověřujeme“. Nechvalně známá skupina internetových desperátů se také včera přihlásila k hacknutí webových stránek Mexické komory důlního průmyslu (Camimex). Na počátku měsíce se cílem jejich útoků staly i stránky amerického ministerstva spravedlnosti a FBI.

Všechny tyto útoky, nejsou ničím jiným, než pomstou za zavření serveru Megaupload.com, jedné z nejoblíbenějších služeb pro sdílení souborů na internetu.

Anonymous používají při většině svých útoků metodu DDoS (Distributed denial of service – distribuované odmítnutí služby), při které je na cílové servery vysláno nadměrné množství požadavků, čímž dochází k jejich přetížení a zkolabování.

„Tango down,“ informovali o zablokování webu CIA Anonymous
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama