anketa-jaka-je-optimalni-cena-pul-roku-stareho-filmu-v-dvd-kvalite-ke-stazeni-na-pevny-disk
Internet Novinka Anketa: Jaká je optimální cena půl roku starého filmu v DVD kvalitě ke stažení na pevný disk?

Anketa: Jaká je optimální cena půl roku starého filmu v DVD kvalitě ke stažení na pevný disk?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 2. 2012 14:45 55

Nule se nedá konkurovat aneb zabiják internet, říká se. Jenže i stahovačům hudby a filmů přituhuje. V posledních týdnech začaly totiž bojovat o život některé přední sdílecí servery.

Reklama

Poslední dny se internetem šíří různé ifnormace o kontroverzní mezinárodní smlouvě ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement). Zástupci 22 členských zemí Evropské unie včetně České republiky ji podepsali v Japonsku minulý čtvrtek.

Řada lidí s tímto krokem nesouhlasí a nejen mladí lidé se bouří na internetu, o ACTA se už běžně diskutuje i na ulici. Podle oficiální interpretace má dohoda chránit duševní vlastnictví a zamezovat globální záplavě plagiátů. Její odpůrci s tím nesouhlasí, dohodu označují za škodlivou a tvrdí, že se snaží hlavně omezit svobodu slova a neutralitu internetu.

A tak nadále pokračují útoky skupiny Anonymous. Po sérii DDoS útoků na americké vládní weby jsou hackeři činní také v Evropě. V České republice odstavili minulý týden webové stránky Ochranného svazu autorského (OSA) a úřadu vlády české republiky. V noci na dnešek hacknuli oficiální web vládání ODS, přímo na jeho hlavní stranu umístili manifest odsuzující ACTA.

Nepřehlédněte:

Anonymous hacknuli web ODS na protest proti smlouvě ACTA

Jen o několik hodin dříve byla po Megauploadu zastavena činnost další službě pro sdílení obsahu – ukrajinské Ex.Ua. A buďme si jistí, že nebude nejspíše tím posledním, kdo vyfasuje černého Petra.

Nic ovšem není černobílé a pravdou zůstává, že počítačové pirátství je dnes obrovský problém, viz. nekontrolované stahování filmů a her z internetu, které má pro mnoho vývojářů a firem likvidační následky.

V naší nejnovější anketě se vás proto ptáme na to, jaká je optimální cena půl roku starého filmu v DVD kvalitě ke stažení na pevný disk?

Jste ochotni za filmy distribuované po internetu platit? Pokud ano, zajímá nás, jaká částka je pro vás akceptovatelná. Hlasujte v pravém sloupci na titulní straně magazínu. Do komentářů určitě napište i to, proč jste hlasovali, jak jste hlasovali.

Anketa: Jaká je optimální cena půl roku starého filmu v DVD kvalitě ke stažení na pevný disk?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama