asus-uvede-herni-notebooky-g55-a-g75-s-procesory-ivy-bridge-v-dubnu
Novinka Asus uvede herní notebooky G55 a G75 s procesory Ivy Bridge v dubnu

Asus uvede herní notebooky G55 a G75 s procesory Ivy Bridge v dubnu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 1. 2012 11:15 9

Nová generace herních počítačů bude uvedena počátkem 2. čtvrtletí. Přijde s procesory Ivy Bridge a pravděpodobně i grafickou kartou GeForce GTX 670M, která bude reprezentovat architekturu Kepler.

Reklama

Asus poodhalil informace o nové generaci svých notebooků, které spadají do speciální série ROG (Republic of Gamers) zaměřené na hráče. Počítače by měly být osazeny 22nm procesory s jádry mikroarchitektury Ivy Bridge, namísto dnes běžně používaných čipů.

A podle všeho budou také obsahovat dedikovanou grafickou kartu GeForce postavenou na architektuře Kepler, pravděpodobně půjde o model GTX 670M. Dále počítejte s pevným diskem či solid-state diskem (SSD) v kapacitě 1,5 TB, až 16 GB DDR3 operační paměti a DVD/Blu-ray mechanikou, za druhou jmenovanou si budete muset připlatit.

Na trhu se objeví pravděpodobně s obrazovkami s rozlišením 1600 × 900 pixelů (nabídne i podporu 3D zobrazení), resp. Full HD 1920 × 1080 px. Je obecně známo, že hráči si potrpí na kvalitní zvuk, výrobce tak do notebooků integruje znovu reproduktory Altec Lansing s podporou THX TruStudio.

V oblasti konektivity očekávejte porty HDMI 1.4a (a další dva výstupy videa), USB 3.0 a S/PDIF. Více informací není v tuto chvíli dostupných.

Asus uvede herní notebooky G55 a G75 s procesory Ivy Bridge v dubnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama