koss-portapro-ktc-legendarni-sluchatka-nove-s-ovladanim-pro-iphone
Apple Novinka Koss PortaPro KTC: Legendární sluchátka nově s ovládáním pro iPhone

Koss PortaPro KTC: Legendární sluchátka nově s ovládáním pro iPhone

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

31. 1. 2012 09:00 6

Kdo by neznal tento úspěšný model v černomodré barvě. Na trh se chystá nová verze zachovávající známý tvar a design, navíc však s ovládacími prvky pro hudební přehrávač zařízení Applu.

Reklama

Je obdivuhodné, jak dlouho může být jeden výrobek firmy Koss úspěšný a po téměř třiceti letech na trhu neustále lákat zákazníky. Sluchátka PortaPro platí za "cool" zboží a když se rozhlédnete kolem sebe, určitě naleznete někoho, kdo je vlastní. Po dlouhé době se společnost rozhodla inovovat a nový model získá drobné úpravy v podobě ovládacích prvků.

Koss PortaPro KTC: Legendární sluchátka nově s ovládáním pro iPhone
i Zdroj: PCTuning.cz

Design nebylo nutné měnit, vždyť právě ten je poznávací značkou headsetu, ale navíc přibyla nanápadná ovládací tlačítka na kabelu. Ovládání je certifikováno pro ovládání přehrávače iPodů, iPadu a iPhonu, přičemž nechybí funkce přepínání skladeb, zastavení a spuštění, nebo ovládání hlasitosti. Pro hovory a dnes již i hlasové ovládání jistě potěší integrovaný mikrofon.

Koss PortaPro KTC: Legendární sluchátka nově s ovládáním pro iPhone
i Zdroj: PCTuning.cz

"Dnešní posluchači nahrávají svou hudbu do jediného zařízení, najčastěji na mobilní telefon. Chtěli jsme jim poskytnout další flexibilitu, aby mohli zůstat připojeni a užívat si hudby, kterou mají rádi." řekl Michael J. Koss, prezident a generální ředitel společnosti Koss Corporation na veletrhu CES.

Nová sluchátka PortaPro KTC (Koss Touch Control) s tradiční "doživotní zárukou" dorazí na jaře tohoto roku, za zatím neupřesněnou cenu. Jen pro srovnání, současný model se začíná prodávat přibližně za 500 Kč s dvouletou zárukou.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama