k-vymazani-dat-ze-serveru-megauploadu-dojde-zrejme-ve-ctvrtek
Novinka K vymazání dat ze serverů Megauploadu dojde zřejmě ve čtvrtek

K vymazání dat ze serverů Megauploadu dojde zřejmě ve čtvrtek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 1. 2012 16:30 26

Právník Megauploadu se nechal slyšet, že firma dělá vše pro to, aby tomu zabránila. Pokud k vymazání dat nakonec opravdu dojde, bude to velmi špatná zpráva pro zhruba 50 milionů lidí, kteří službu používali.

Reklama

Soubory uložené na serverech služby Megaupload, ať již legální či nelegální, budou smazány v průběhu tohoto týdne. K jejich vymazání dojde pravděpodobně ve čtvrtek 2. února. Informuje o tom zahraniční server Yahoo! s odvoláním na agenturu AP.

Nepřehlédněte:

Úvaha: O co poslední dny jde? Máme na krku Megaprůšvih

Podnět k němu dala americká prokuratura. Důvodem je platební neschopnost Megauploadu vůči hostingovým společnostem Carpathia Hosting a Cogent Communications, od kterých má/měl v pronájmu velké množství serverů, protože současně s jeho zablokováním došlo i ke zmrazení jeho bankovních účtů.

Smazání se dotkne přibližně 50 milionů uživatelů, kteří službu využívali. Právní zástupce Megauploadu, Ira Rothken, říká, že společnost dělá vše pro to, aby vymazání zabránila.

Zakladatel jednoho z patnácti nejnavštěvovanějších webů na světě, Kim Dotcom, je společně s dalšími šesti zaměstnanci obviněný z porušování zákonů o ochraně duševního vlastnictví a praní špinavých peněz. Pokud je soud shledá vinnými ve všech bodech obžaloby, hrozí jim trest odnětí svobody v délce až 20 let.

K vymazání dat ze serverů Megauploadu dojde zřejmě ve čtvrtek
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama