herni-notebook-razer-blade-jde-na-dracku-prvni-varka-byla-rozprodana-behem-pul-hodiny
Novinka Herní notebook Razer Blade jde na dračku. První várka byla rozprodána během půl hodiny

Herní notebook Razer Blade jde na dračku. První várka byla rozprodána během půl hodiny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 1. 2012 10:30 25

Uživatelé se na herní notebook se speciálním displejem na klávesnici tak moc těšili, že skoupili všechno, co se jim dostalo pod ruku. První dodávku rozebrali za pouhých 30 minut.

Reklama

Razer nijak nezastírá, že chce svým novým herním notebookem změnit PC hraní a pravděpodobné se mu to i povede. Blade je výkonný přenosný počítač, ale zdaleka ne nejvýkonnější, co lze dnes na trhu najít, s obrazovkou s úhlopříčkou 17 palců a klávesnicí, na které se ještě nachází Switchable User Interface (SUI), což je deset tlačítek s OLED displejem a multidotykový LCD displej s rozlišením 800 x 480 pixelů.

Počítač je poměrně tenký, dle specifikací je jeho tloušťka pouze 2,24 cm, má podsvětlenou klávesnici a o jeho výkon se stará dvoujádrový procesor mikroarchitektury Sandy Bridge – Intel Core i7-2640M a grafická karta nVidia GT 555M.

Nepřehlédněte:

Zloději se vloupali do kanceláří Razeru a ukradli dva prototypy herního notebooku Blade

Firma ho začala prodávat koncem minulého týdne na východním pobřeží Spojených států amerických a hlásí enormní zájem uživatelů. Po dodávce várce se prý doslova zaprášilo.

Sice se dosud neví, kolik že to kusů notebooků první várka vlastně čítala, nicméně spoluzakladatel Razeru, Min-Lian Tan, na svém Facebooku napsal: „OMFG. Za dobu kratší než 30 minut jsme prodali každičký kus z první série. Další kusy naskladníme během dvou týdnů.“

Razer je v případě svého herního notebooku kritizován odbornou veřejností hlavně kvůli za jeho vysokou cenu. Firma si Bladeu cení na vysokých 2800 dolarů, tedy na přibližně 55 000 korun, což se mnohým zájemcům zdá příliš mnoho.

Herní notebook Razer Blade jde na dračku. První várka byla rozprodána během půl hodiny
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: hothardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama