scythe-kagemusha3-levna-klavesnice-s-podsvicenim
Novinka Scythe Kagemusha3: levná klávesnice s podsvícením

Scythe Kagemusha3: levná klávesnice s podsvícením

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 1. 2012 13:00 10

Již na první pohled jde o obyčejnou klávesnici, jejíž největší výhodou bude kromě podsvícení i cena, která by se měla pohybovat v řádech několika set korun.

Reklama

Japonskou společnost Scythe známe především jako výrobce kvalitních chladičů, nicméně působí v poslední době i na poli počítačových periferií. Nejnovějším přírůstkem v její nabídce je klávesnice Kagemusha3.

Její podsvícení je realizováno pomocí oranžových a modrých LED, přičemž mezi oběma barvami lze přepínat. Taktéž můžete regulovat jeho intenzitu, případně jej kompletně vypnout.

Rozložení celkem 109 kláves je klasické QWERTY, zde doplněné i o japonský popis. Hmotnost se zastavila na 775 gramech, rozměry jsou 467 × 174 × 24/37 mm. Výšku lze měnit pomocí podstavce. K počítači se připojuje skrze USB konektor, tento konkrétní model v sobě integruje navíc USB hub.

Klávesnice nemá programovatelná tlačítka, ani podporu maker a pravděpodobně ani vlastní paměť, alespoň se o tom Scythe ve zprávě nezmiňuje. Někoho možná také zklame běžná membránová konstrukce.

Kagemusha3 se začne prodávat v srpnu za maloobchodní cenu 32 dolarů, tedy alespoň v zemi vycházejícího slunce.

Scythe Kagemusha3: levná klávesnice s podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama