steam-pro-android-a-ios-zjistete-jake-jsou-slevy-a-co-delaji-vasi-pratele
Apple Novinka Steam pro Android a iOS: zjistěte, jaké jsou slevy a co dělají vaši přátelé

Steam pro Android a iOS: zjistěte, jaké jsou slevy a co dělají vaši přátelé

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 1. 2012 13:00 8

Steam míří na na displeje mobilů dvou nejúspěšnějších platforem. Aplikace nabídne sledování slev či chatování s přáteli. Zatím je ale ve fázi neveřejné betaverze.

Reklama

Valve, herní studio, které stojí za peckami Counter-Strike, Half-Life či enginem Source, oznámilo, že je ke stažení betaverze klienta Steam pro mobilní platformy Android a iOS.

Díky jednoduché aplikaci můžete prohlížet uživatelské profily, máte přehled o aktuálních nabídkách, resp. titulech ve slevě. Výhodou je také možnost s vašimi přáteli on-line chatovat. Naneštěstí součástí není žádná forma obchodu, takže pokud si budete chtít nějaký titul zakoupit, budete muset využít klasickou webovou podobu.

Nejedná se tedy o plnohodnotného klienta, ale spíše o příjemného společníka, díky kterému budete, ať už se budete nacházet kdekoli, vždy v obraze.

Aplikace je zatím ve stavu betaverze. Jejím stažením a následným přihlášením vyjádříte váš zájem o účast v programu a vstup do něj vám bude později povolen, uvádí se ve zprávě.

Steam je největším distributorem digitálních her pro PC a Mac. V současné době eviduje více než 40 milionů účtů po celém světě a jeho nabídka čítá přes 1 800 titulů.

Odkaz ke stažení:

Steam pro Android a iOS: zjistěte, jaké jsou slevy a co dělají vaši přátelé
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama