gigabyte-odhalil-mini-itx-zakladni-desku-s-lga-1155
Novinka Gigabyte odhalil mini-ITX základní desku s LGA 1155

Gigabyte odhalil mini-ITX základní desku s LGA 1155

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 1. 2012 11:30 12

Se svým želízkem do ohně přišla i společnost Gigabyte, která dnes představila základní desku standardu mini-ITX s označením MSH61DK.

Reklama

O Gigabytu se v posledních týdnech hovořilo především v souvislosti se základními deskami X79-UD3, X79-UD5 a G1.Assassin 2 pro procesory Sandy Bridge-E. U nich i při byť jen mírném přetaktování hrozilo, že se odporoučí do křemíkového nebe. Mohl za to BIOS, který neměl správně nastavené limity pro přetaktování.

Nepřehlédněte:

Gigabyte poskytne na problémové desky doživotní záruku

Tchajwanský výrobce myslí v poslední době ale i na majitele kompaktních HTPC systémů, pro které si připravil model MSH61DK, jenž je standardu mini-ITX a používá čipovou sadu Intel H61 Express. Deska je vybavena dvěma pozicemi pro DDR3 operační paměti SO-DIMM s frekvencí 1333 MHz, systém může využít až 8 GB .

Na čtvercovém plošném spoji dále najdeme porty SATA 3.0 Gb/s, dva sloty PCIe, stejný počet konektorů USB 3.0, Gigabitový Ethernet, integrovanou zvukovou kartu Realtek ALC887 a jeden výstup HDMI. S deskou se budeme setkávat mimo jiné v barebone počítačích typu all-ine-one (vše-v-jednom).

Gigabyte odhalil mini-ITX základní desku s LGA 1155
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama