eee-pad-transformer-dostane-aktualizaci-na-android-4-0-v-polovine-unora
Novinka Eee Pad Transformer dostane aktualizaci na Android 4.0 v polovině února

Eee Pad Transformer dostane aktualizaci na Android 4.0 v polovině února

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 1. 2012 12:20 1

Nejnovější verze Androidu, Ice Cream Sandwich, která přináší několik důležitých funkcí a možností, se majitelé původního Transformeru dočkají během února.

Reklama

Asus koncem října přinesl jednu pozitivní zprávu všem majitelům tabletů Eee Pad Transformer a Eee Pad Slider, když oznámil, že obě zařízení mohou počítat s oficiální aktualizací na Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Zatím ještě nebylo zveřejněno konkrétní datum, ale dnes už alespoň víme, že se tak stane pravděpodobně v polovině příštího měsíce.

Na svém účtu na Facebooku o tom informovalo severoamerické zastoupení tchajwanského výrobce.

Ten má momentálně plné ruce práce také s aktualizacemi pro svůj nejnovější model Transformer Prime. Někteří uživatelé mají problém vůbec na nejnovější verzi systému aktualizovat, další hlásí potíže s náhodnými restarty. Vzhledem k diskuzi ve stále bobtnajícím vláknu na fóru XDA je poté vidět, že problém není zanedbatelný a týká se velkého procenta uživatelů.

Problém s GPS, o kterém se také popsal nespočet virtuálních stohů papíru, Asus vyřešil tak, že ji ze specifikací úplně vypustil. U tabletu za pár set korun bychom to ještě pochopili, ale u vlajkové lodi, jejíž cena začíná na takřka 16 tisících, nám takové jednání nepřijde vůči zákazníkům vůbec férové.

Eee Pad Transformer dostane aktualizaci na Android 4.0 v polovině února
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Facebook

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama