motorola-xoom-je-druhy-tablet-s-androidem-4-0-3-ice-cream-sandwich
Novinka Motorola Xoom je druhý tablet s Androidem 4.0.3 Ice Cream Sandwich

Motorola Xoom je druhý tablet s Androidem 4.0.3 Ice Cream Sandwich

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 1. 2012 11:30 1

Poslední generace mobilního systému Android přináší řadu novinek. Ochuzeni o ně nebudou ani majitelé tabletu Xoom, který právě v této době zmrzlinový sendvič dostává skrze OTA aktualizaci.

Reklama

Majitelé tabletu Motorola Xoom ve Spojených státech se dočkali konečně vytoužené aktualizace na Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Minulý týden nejprve proběhlo uzavřené testování. V těchto dnech dostávají nový software i běžní uživatelé.

Jako první jsou na řadě uživatelé v zámoří, dá se ale očekávat, že ostatní nezůstanou dlouho pozadu. Každopádně mě tablet na dostupnou aktualizaci ještě neupozornil a tak stále zůstávám na Androidu 3.2.

Jak již bylo napsáno v úvodu, jde o verzi postavenou na Androidu 4.0.3 s označením IML77, která se šíří vzduchem neboli OTA (over-the-air). Uživatelé po její instalaci uvádí, že se zařízení zrychlilo. Systém prý lépe reaguje a při přechodu mezi jednotlivými plochami, kde má člověk obvykle více než jeden widget, méně laguje ,-)

Nezapomeňte nám dát vědět v diskuzi, zda vám již byla aktualizace nabídnuta a pokud ano, jak se vaše zařízení aktuálně chová, tj. jestli lépe reaguje, atd..

Motorola Xoom je druhý tablet s Androidem 4.0.3 Ice Cream Sandwich
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techcrunch

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama