pocitacovou-mys-budoucnosti-pro-thermaltake-navrhli-designeri-automobilky-bmw
Novinka Počítačovou myš budoucnosti pro Thermaltake navrhli designéři automobilky BMW

Počítačovou myš budoucnosti pro Thermaltake navrhli designéři automobilky BMW

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 1. 2012 14:40 22

Výrobci občas zariskují a přijdou s produktem vymykajícím se všem standardům. Do této kategorie spadá i myš Level 10 M, která již na první pohled zaujme svým neobvyklým vzhledem a zpracováním.

Reklama

Společnost Thermaltake již v minulosti uvedla produkt, se kterým udělala radost uživatelům, kteří nemají hluboko do kapsy a neváhají investovat do svého počítačového nádobíčka horentní sumy.

S návrhem počítačové skříně Level 10, kterou můžeme klidně označit za mistrovské dílo, jí tenkrát pomáhali návrháři automobilky BWM. Kvůli své ceně si našla mnoho příznivců a odpůrců, samozřejmě hlavně těch teoretických. Aby ne, za 16 tisíc korun si člověk mohl totiž koupit poměrně slušně vybavený počítač. V této rovině asi smýšlela většina potenciálních zájemců.

Nepřehlédněte:

Thermaltake Level 10 GT Snow Edition: Odlehčená skříň ve sněhové bílé barvě

Spolupráce obou firem ale pokračuje a do prodeje se dostane v dalších měsících počítačová myš Level 10 M, která se na první pohled od obyčejných hlodavců na trhu velmi výrazně odlišuje. Návrh myši umožňuje snadnou změnu její výšky, respektive úhlu, takže by vám měla teoreticky bezvadně sedět v rukou. Každý si ji může přizpůsobit vlastním potřebám.

Thermaltake ale naneštěstí nezveřejnil žádné další informace. Na web vpustil pouze jeden jediný obrázek. Velkou neznámou zůstává nejen datum uvedení na trh, ale především cena, která se u tohoto designerského skvostu bude jistě pohybovat v řádech tisíců korun.

Počítačovou myš budoucnosti pro Thermaltake navrhli designéři automobilky BMW
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techspot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama