plastova-figurka-steva-jobse-se-prodavat-nebude
Apple Novinka Plastová figurka Steva Jobse se prodávat nebude

Plastová figurka Steva Jobse se prodávat nebude

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 1. 2012 11:35 13

Tlak ze strany právních zástupců Applu a rodiny Steva Jobse byl prý neúnosný. Firmy tak pomalu ustupují od svého záměru prodávat hračku nazvanou iCEO mini.

Reklama

Není tomu tak dávno, co představily společnosti in icons a Dragon in Dream figurku až děsivě přesně zpodobňující duchovního otce Applu Steva Jobse. Plastová hračka zhruba 30 centimetrů vysoká (tedy podobně jako Barbie) znázorňuje Jobse v typickém černém roláku, džínách a sportovních botách. Prodávat se měla začít od února.

Nepřehlédněte:

Prodej plastové postavičky Steva Jobse ohrožen. Apple hrozí výrobcům žalobou

Apple se v minulých týdnech ale nechal slyšet, že se její distribuci pokusí zastavit a nakonec se mu to opravdu povedlo. „Dostali jsme se pod obrovský tlak právních zástupců Applu a rodiny Steva Jobse,“ uvedl na oficiálních stránkách in icon Tandy Cheung.

Cheung je přesvědčen, že jeho firma autorská práva nijak neporušuje, ale i tak celý projekt raději zatím uloží k ledu, dle svých slov minimálně do doby, než se mu podaří získat svolení Jobsovi rodiny. Uživatelé, kteří si figurku předobjednali, brzy obdrží e-mail informující o zrušení objednávky.

Plastová figurka Steva Jobse se prodávat nebude
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama