ipad-3-prinese-displej-s-vysokym-rozlisenim-a-podporu-lte-tvrdi-bloomberg
Apple Novinka iPad 3 přinese displej s vysokým rozlišením a podporu LTE, tvrdí Bloomberg

iPad 3 přinese displej s vysokým rozlišením a podporu LTE, tvrdí Bloomberg

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 1. 2012 13:00 23

Nová generace, která je údajně již ve výrobě, nabídne kromě výkonnějšího procesoru také jemný displej a podporu bezdrátových sítí LTE.

Reklama

V minulých týdnech již nadobro zmizely z oficiální stránky Applu smuteční kondolence a vzkazy fanoušků z celého světa, které souvisely se smrtí Steva Jobse. I to je indikátorem toho, že se dnem po dni přibližuje uvedení dalšího významného produktu.

Tím by měla být třetí generace tabletu iPad. Ta se již údajně vyrábí a začne prodávat během března. Informuje o tom agentura Bloomberg, která se odvolává na zdroje blízké celému projektu.

Apple zatím informace o iPadu nijak nekomentuje, což není v ničem výjimečné, protože jak víme, firma s nakousnutým jablíčkem o svých produktech před jejich oficiálním představením nikdy neinformuje.

Nepřehlédntěte:

Apple má na CES 2012 přes 250 špiónů. Monitorují novinky konkurence

Dle Bloombergu nový iPad přinese, ať už se bude jmenovat jakkoli, tři výrazné inovace. Největším vylepšením má být 9,7palcový displej s rozlišením 2048 × 1536 pixelů, čímž se bude moci pyšnit titulem tabletu s nejjemnějším rozlišením na trhu. Hustota pixelů na palec má dosahovat hodnoty 264.

U androidí konkurence byl na CES v Las Vegas avizovaný displej s rozlišením 1920 × 1200 px. Co se týče hustoty pixelů, na iPad 3 to stačit nebude. Dalšími novinkami je údajně integrace čipu s podporou sítí čtvrté generace LTE a čtyřjádrového SoC s označením A6.

Podle některých spekulací se na vývoji iPadu 3 podílel ještě samotný Steve Jobs, který údajně firmě zanechal „plány“ na další čtyři roky.

iPad 3 přinese displej s vysokým rozlišením a podporu LTE, tvrdí Bloomberg
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Bloomberg

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama