zahrajte-si-zdarma-logickou-hru-cut-the-rope-v-prohlizeci
Apple Novinka Zahrajte si zdarma logickou hru Cut The Rope v prohlížeči

Zahrajte si zdarma logickou hru Cut The Rope v prohlížeči

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 1. 2012 14:45 6

Hra, v níž je vaším úkolem dostat sladkost do úst zelené potvůrky, byla kompletně předělána do HTML5 a je tak zdarma dostupná skrze webový prohlížeč.

Reklama

Jednu z nejoblíbenějších a nejstahovanějších her pro mobilní platformy iOS a Android si již můžete zahrát zdarma v jakémkoli prohlížeči. Vaším úkolem je přestřihnout provázek a dostat sladkost do chřtánu žabky „Om Nom“, ale o tom už pravděpodobně víte.

Nepřehlédněte:

Zahrajte si v prohlížeči zdarma Angry Birds

Logická hříčka je natolik chytlavá, že si ji do dnešního dne stáhlo přes 60 milionů uživatelů. Nová webová verze plně využívá hardwarové akcelerace a jak sami vývojáři ze studia ZeptoLab dodávají, má demonstrovat přednosti prohlížeče Internet Explorer 9. Zahrát si ji ale pochopitelně můžete na jakémkoli prohlížeči s podporou HTML 5.

Připraveno je celkem 25 úrovní, z nichž 7 je exkluzivně pro Internet Explorer 9. Stránku samotnou si můžete připnout na hlavní panel Windows 7, čímž se vám údajně odemknou některé další úrovně.

Jak je vidět, Microsoft to s podporou vývojářů a HTML 5 myslí vážně. Na shodných technologiích budou totiž založeny i aplikace a hry pro rozhraní Metro v operačním systému Windows 8.

Cut The Rope si můžete zahrát na adrese www.cuttherope.ie

Zahrajte si zdarma logickou hru Cut The Rope v prohlížeči
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: cuttherope.ie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama