sandisk-zacne-s-vyrobou-19nm-pameti-inand-ultra
Novinka SanDisk začne s výrobou 19nm pamětí iNAND Ultra

SanDisk začne s výrobou 19nm pamětí iNAND Ultra

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 1. 2012 11:00

Menší a rychlejší paměti se v nových přenosných zařízeních ukáží ve druhé polovině roku. Co se týče výkonu, nevedou si vůbec špatně. Pro sekvenční zápis je uvedeno až 20 MB/s.

Reklama

Společnost SanDisk Corporation oznámila, že při výrobě pamětí iNAND Ultra přešla na pokročilý 19nanometrový výrobní proces, informuje o tom zahraniční server techPowerUp!.

Nepřehlédněte:

Intel, Samsung a Toshiba se spojí a vyvinou 10nm technologie

Nové čipy jsou založeny na desáté generaci pamětí s buňkami typu MLC (Multi-Level Cell), které jsou schopné udržet 2 bity na buňku (2bit-per-cell). Používají také nová a menší pouzdra, díky čemuž má 64GB čip rozměry pouze 11,5 × 13 × 1 mm.

„Nové paměti se objeví v nových produktech (smartphonech, multimediálních tabletech a dalších zařízeních v průběhu roku 2012,“ uvedl viceprezident Sandisku Amir Lehr.

V oblasti výkonu si nevedou vůbec špatně. Sekvenční rychlost pro čtení dosahuje až 80 MB/s, pro zápis až 20 MB/s. Zpočátku budou dostupné ve velikostech od 8 GB do 64 GB. První vzorky budou mít OEM partneři k dispozici již v prvním čtvrtletí. Sériová výroba odstartuje později.

SanDisk začne s výrobou 19nm pamětí iNAND Ultra
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama