cesti-pretaktovaci-vzdavaji-hold-ln2-a-vykonnemu-hardwaru-video
Novinka Čeští přetaktovači vzdávají hold LN2 a výkonnému hardwaru [video]

Čeští přetaktovači vzdávají hold LN2 a výkonnému hardwaru [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 1. 2012 21:55 10

V brněnských prostorách společnosti Linde Gas se sešli nejlepší čeští přetaktovači. K tomuto setkání se váže jedno exkluzivní video.

Reklama

V České republice se věnuje extrémnímu přetaktování pouze úzký okruh lidí a právě proto, když se čas od času podaří dosáhnout nějakého parádního výsledku, bychom na to měli být náležitě hrdí. Někdy je dobré se pořádně narovnat.

Nepřehlédněte:

OBR z PCTuningu stanovil světový rekord v 3DMarku 11

K jedné skupině odvážlivců patří ti, co si doma pro radost po víkendech někdy zašpásují se starším hardwarem, tu druhou už tvoří nadšenci, kteří to berou přeci jen trochu vážněji.

Nebudeme daleko od pravdy, když napíšeme, že ti nejlepší mají, nebo v minulosti měli, co dočinění s naším magazínem. Dnes nás (i v zahraničí) reprezentuje hlavně kolega Zdeněk (OBR), o čemž svědčí nejen nedávná akce MSI MOA 2011, která se uskutečnila v Istanbulu.

Poslední dobou ho doplňuje dvojice A. Kaňák a M. Šimonek, které nejspíše znáte pod přezdívkami Froxic/Flanker. Jejich výsledky jsou výborné. A nezapomínejme ani na Adama Kahánka alias Blue Storma.

Čeští přetaktovači vzdávají hold LN2 a výkonnému hardwaru [video]
i Zdroj: PCTuning.cz
Čeští přetaktovači vzdávají hold LN2 a výkonnému hardwaru [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

  

Právě tato čtveřice přetaktovačů se na začátku prosince minulého roku sešla v brněnských prostorách společnosti Linde Gas, aby „prolila komínem“ desítky litrů kapalného dusíku a prověřila schopnosti základních desek společnosti Asustek.

Jako vzpomínka se k tomuto společnému setkání váže video, které vzniklo jako pocta českému extrémnímu přetaktování. Vy tak můžete poprvé, a zřejmě i naposled, vidět na vlastní oči OBRa, jak se v bílém plášti s fénem v ruce prohání mezi výkonným hardwarem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama