in-win-predstavil-praktickou-otevrenou-skrin-xframe
Novinka In Win představil praktickou otevřenou „skříň“ XFrame

In Win představil praktickou otevřenou „skříň“ XFrame

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

5. 1. 2012 06:00 4

Novinka má prakticky rozmístěné všechny části a je vyrobena z kvalitního a pěkně vypadajícího hliníku. Nezapomnělo se ani na tlačítka, USB 3.0 nebo i zvukové konektory.

Reklama

Pokud pracujete jako nějaký tester počítačových komponent nebo recenzent, jistě vás nebaví neustále rozebírat počítačovou skříň, abyste mohli některou ze základních součástí počítače vyměnit. Pro tyto účely existují testovací stoly, tzv. benchtables. Jedná se vlastně o samotnou železnou desku s úchyty pro základní desku a přídavné karty. Většina taktovačů nějaký ten benchtable má. Ten si můžete vyrobit i sami, nebo se poohlédnout po nějakém řešení nabízené některými výrobci. Jedním z nich je například i společnost In Win.

In Win představil praktickou otevřenou „skříň“ XFrame
i Zdroj: PCTuning.cz

XFrame má rozměry 329 × 518 × 408 mm a konstrukce je vyrobena z hliníku. V patře máte možnost uchycení základní desky s rozměry E-ATX a celkem 8 přídavných karet. Ve spodním patře se nachází prostor až pro šest 3,5” disků a dvě pozice pro 5,25” zařízení. Také na uchycení zdroje se myslelo. Pro něj je připraveno místo na pravé straně stolu. Pro pohodlnější ovládání aktuálně sestaveného počítače je XFrame vybavený tlačítkem START, indikačními diodami a také i čtyřmi USB porty, dvěma ve verzi 3.0 a dalšími dvěma ve starší verzi. Nechybí ani vstup pro mikrofon a výstup na sluchátka, které jsou podle mě ale zcela zbytečné. In Win XFrame bude k vidění na výstavě CES 2012 v Las Vegas, takže na cenu si budeme muset ještě chvíli počkat.

Nepřehlédněte:

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama