nejstahovanejsi-piratske-hry-2011-ovladlo-crysis-2
Novinka Nejstahovanější pirátské hry 2011 ovládlo Crysis 2

Nejstahovanější pirátské hry 2011 ovládlo Crysis 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 1. 2012 13:45 46

Warezáci se v minulém roce znovu činili a vůbec nejčastěji stahovali hry na PC. Pirátský žebříček vyhrálo pokračování Crysis se skoro 4 miliony stažení.

Reklama

Zahraniční server Torrentfreak zveřejnil statistiky nejstahovanějších her uplynulého roku. V oblasti počítačových her obsadila první místo sci-fi střílečka Crysis 2, stáhlo si ji přes 3,7 milionů pirátů.

Docela by nás zajímalo, co si o tom myslí pánové z Cryteku a ani trochu bychom se nedivili, kdyby se další díl, o kterém se v poslední době začíná hovořit, na PC vůbec neobjevil.

Nepřehlédněte:

Warezáci si smlsli na Call of Duty: Black Ops. Je nejstahovanější hrou roku na torrentech

Na druhém místě skončilo Call of Duty: Modern Warfare 3, za ním se umístil Battlefield 3. Žebříček jim přisoudil 3,65 mil. a 3,51 mil. stažení. Do první pětky se ještě dostala fotbalová simulace FIFA 12 a logická hra Portal 2.

Na videoherní konzoli Xbox 360 bylo nejstahovanější hrou třetí pokračování Gears of War, které si ukradlo 890 tisíc lidí. Co se týče systému Nintendo Wii, tak zde byla „nejpopulárnější“ hra Super Mario Galaxy 2. Prakticky dokonalý titul zaznamenal přes 1,28 mil. stažení.

Nejstahovanější pirátské hry 2011 ovládlo Crysis 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama