samsung-dodal-do-obchodu-1-milion-pristroju-galaxy-note-kolik-se-prodalo-kusu-neoznamil
Novinka Samsung dodal do obchodů 1 milion přístrojů Galaxy Note. Kolik se prodalo kusů neoznámil

Samsung dodal do obchodů 1 milion přístrojů Galaxy Note. Kolik se prodalo kusů neoznámil

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 12. 2011 15:00 19

Samsung se pustil na tenký led a vytvořil kombinaci tabletu a telefonu. Galaxy Note rozhodně má co předvést, ale není pro každého.

Reklama

Jihokorejská společnost Samsung Electronics včera v podvečer oznámila, že dodala na trh již jeden milion kusů zařízení s názvem Galaxy Note.

Tento přístroj, který balancuje na pomezí mezi mobilem a tabletem, je vybaven velkým 5,3“ displejem s WXGA rozlišením 1280 × 800 pixelů, výkonným dvoujádrovým procesorem a zadní kamerou s rozlišením osm megapixelů.

Po stránce vzhledu a použitých materiálů se nekoná žádné překvapení. Nečekejte ušlechtilé materiály, ale plastové tělo s chromovanými prvky. Díky tomu se hmotnost zastavila na 178 gramech.

Note nad současné smartphony vyčnívá hlavně kvůli konceptu speciálního dotykového pera, jímž ovládáte prostředí operačního systému Android 2.3.5 s nástavbou TouchWiz, kterou používá Samsung prakticky u každého svého přístroje.

Na první čtvrtletí příštího roku je plánovaná aktualizace na verzi 4.0 Ice Cream Sandwich. V České republice se verze s 16 GB vnitřní paměti prodává za 15 500 Kč, pakliže v potaz nebereme tzv. šedý dovoz.

Kolik kusů se tohoto chytrého náčrtníku ve skutečnosti prodalo, Samsung neoznámil. Číslo pravděpodobně nebude vysoké, kromě ceny nemusí značnému procentu potenciálních zájemců vyhovovat ani rozměry.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama