ipad-3-neskoncuje-s-home-button-tlacitkem-apple-ho-uvede-24-unora-na-jobsovy-narozeniny
Apple Novinka iPad 3 neskoncuje s Home Button tlačítkem. Apple ho uvede 24. února na Jobsovy narozeniny?

iPad 3 neskoncuje s Home Button tlačítkem. Apple ho uvede 24. února na Jobsovy narozeniny?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 12. 2011 14:40 29

Apple možná uvede/představí třetí generaci svého tabletu právě v tento symbolický den. Ta s největší pravděpodobností nepřijde ani o svůj o charakteristický „home button“.

Reklama

iPad 3 pravděpodobně znovu bude mít ve své spodní části domovské tlačítko (tzv. home button; pozn.red). Nasvědčují tomu exkluzivní fotografie, ke kterým se dostal zahraniční server 9to5mac.

I vašemu iZařízení vadne Home Button? Existuje snadná pomoc. Vyzkoušejte náš návod.

Na tom by nebylo asi nic zvláštního, kdyby se ihned po uvedení iPadu 2 nezačalo hovořit o tom, že Apple od jeho použití upustí a iOS 6 již budeme plně ovládat pomocí gest. Vypadá to, že jedna záhada vzala za své.

iPad 3 by měl znovu přinést 9,7palcový displej, nyní ovšem s čtyřnásobným rozlišením 2048 × 1536 pixelů, namísto běžného 1024 × 768 px. Základním stavebním prvkem bude výkonné čtyřjádrové SoC („systém na čipu“) s označením A6.

Třetí generace by se mohla začít prodávat již 24. února, tedy v den narozenin Stevena Paula Jobse. Apple by tím nejen uctil památku jednoho z největších vizionářů světa vyspělých technologií, ale zároveň získal i jedinečný prodejní argument.

A aby toho nebylo málo, možná se v průběhu příštího roku dočkáme i menšího iPadu. Na toto téma se v poslední době objevilo několik nových článků. U nás jste si mohli přečíst aktualitu:

Menší iPad možná opravdu bude, navzdory přání Steva Jobse

.

iPad 3 neskoncuje s Home Button tlačítkem. Apple ho uvede 24. února na Jobsovy narozeniny?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama