lg-pripravuje-nove-3d-monitory-s-ips-matrici
Novinka LG připravuje nové 3D monitory s IPS matricí

LG připravuje nové 3D monitory s IPS matricí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 12. 2011 11:15

Nové monitory se začnou prodávat během února. Mají obrazovky typu IPS, výborné dílenské zpracování a podporují technologii Cinema3D.

Reklama

Jihokorejská společnost LG Electronics připravuje tři nové řady 3D monitorů – DM92, DM82 a DM52, které představí oficiálně počátkem příštího roku na veletrhu CES v Las Vegas. Jejich velkou chloubou je matrice typu IPS, takže u nich lze očekávat dobré pozorovací úhly a věrné podání barev z každého pohledu.

Pokud jde o rodinu DM92, tak ta nabídne tenký rámeček – údajně pouze jeden milimetr - a luxusní zpracování. Monitory by měly být pochromované. Stojan lesklý, rámeček matný. Navíc mají disponovat TV tunerem a úhlopříčkou až 27 palců. Nezapomínejme ani na technologii Cinema3D, díky které nemusíte nosit těžké brýle s bateriemi.

Levnější monitory DM82 a DM52 mají taktéž podporu této technologie a IPS displej s LED podsvícením. Série DM82 bude zahrnovat monitory s úhlopříčkou 23 palců, kdežto DM52 přijde ve velikostech od 23 do 27 palců.

U první se dočkáte i dvou vestavěných reproduktorů s výkonem 7 wattů. Druhá zase zaujme širokou nabídkou konektorů, a to včetně USB a HDMI.

Monitory se mají začít oficiálně prodávat počátkem února. Jejich ceny neznáme. Více se dozvíme na CES.

LG připravuje nové 3D monitory s IPS matricí
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Tweaktown

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama