korejci-dostanou-galaxy-nexus-s-bonusovou-2-000-mah-baterii
Novinka Korejci dostanou Galaxy Nexus s bonusovou 2 000 mAh baterií

Korejci dostanou Galaxy Nexus s bonusovou 2 000 mAh baterií

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 12. 2011 11:40 15

Samsung se chystá prodávat v Jižní Koreji speciální verzi Galaxy Nexusu, v jejímž balení najdete rovnou dvě baterie a dvojici zadních krytů.

Reklama

Pokud vám Ježíšek nadělil smartphone Galaxy Nexus, je následující zpráva částečně určená právě vám. Jak víme, základní, běžná, verze třetího z rodiny „über-Androidů“ je vybavena baterií v kapacitě 1750 mAh.

U amerického operátora Verizon je/bude dostupný model s podporou vysokorychlostního připojení k síti LTE a o něco málo tučnější 1850mAh baterií.

Nepřehlédněte:

Steve Wozniak dostal od Googlu supertelefon Galaxy Nexus

Stejně jako ostatní modely z té nejvyšší třídy, také Galaxy Nexus dokáže v případě intenzivního užívání baterku vycucnout za několik málo hodin. Při prohlížení webu, filmů, apod., padají procenta dolů rychlostí letícího klavíru z hradu Křivoklát.

V tom případě je ideální mít u sebe buďto nabíječku anebo náhradní baterii s vyšší kapacitou, tedy přesně takovou, jakou v balení zdarma naleznou korejští spotřebitelé. Rozdíl sice není velký, ale přesto není zanedbatelný.

Uživatelé v Evropě, potažmo České republice, mají smůlu, zdejší zastoupení Samsungu podobnou akci bohužel neplánuje. Každopádně si baterii budete moci zakoupit v některém z internetových obchodů, kde se časem zcela jistě objeví.

Výrobci by mohli nad sebou konečně zamyslet, zapomenout na nesmyslnou honbu za rozměry a místo toho se soustředit na vyšší výdrž. Věřím, že většina uživatelů by to ocenila.

Korejci dostanou Galaxy Nexus s bonusovou 2 000 mAh baterií
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Androidcommunity

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama