lg-v-lednu-predstavi-27palcovy-3d-monitor-s-ips-matrici
Novinka LG v lednu představí 27palcový 3D monitor s IPS matricí

LG v lednu představí 27palcový 3D monitor s IPS matricí

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 12. 2011 06:00 4

Novinka je nacpaná všemi možnými technologiemi, které v celku tvoří skvělý monitor pro náročné. Mimo 1mm rámečku se můžeme těšit na pasivní 3D, rozlišení 2560×1440 a IPS matrici.

Reklama

Pokud dosud někdo chtěl pořádný monitor, který by měl rozlišení vyšší než Full HD, dobrou matrici a nebo dokonce také 3D, měl smůlu a musel se smířit maximálně se dvěma těmito parametry u jednoho monitoru. Pár monitorů splňující všechny tyto specifikace bylo, ale jen velmi málo. LG k těmto parametrům ještě přidává velice tenký rámeček, který snad ještě u žádného monitoru k vidění nebyl.

LG v lednu představí 27palcový 3D monitor s IPS matricí
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový monitor bude uveden v lednu na veletrhu CES 2012. Bude se jednat o velice zajímavý kousek, jelikož kombinuje to nejlepší dnešní doby. Monitor s úhlopříčkou 27 palců má velice tenký rámeček, v číslech prý pouhý 1 mm. Na takto velké úhlopříčce najdeme rozlišení 2560 × 1440 pixelů, což je jen dobře.

Další vlastností je pasivní 3D technologie Cinema3D, díky které nemusíte mít těžké a drahé brýle s bateriemi. Nevýhodou je ale snížení počtu řádků ve 3D na polovinu. Celé to zakončuje použitá matice, kterou je e-IPS s LED podsvícením, která nabízí široké pozorovací úhly a věrné podání barev. Celý monitor je chromovaný, kolem displeje je chrom matný, stojan je lesklý. Cenu tohoto produktu se dozvíme až v lednu na veletrhu CES 2012. Dostupný by měl být v únoru příštího roku.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama