lupici-ukradli-kamion-s-tablety-playbook-za-necele-2-miliony-dolaru
Novinka Lupiči ukradli kamion s tablety PlayBook za necelé 2 miliony dolarů

Lupiči ukradli kamion s tablety PlayBook za necelé 2 miliony dolarů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 12. 2011 12:45 3

Řidič se na okamžik zastavil u jednoho z motelů, aby se osprchoval a znovu nabral trochu sil. Když se ale vrátil na místo, kde vozidlo zaparkoval, nestačil se divit.

Reklama

Pamatujete si ještě na incident, při kterém neznámí lupiči vykradli kamion převážející hru Modern Warfare 3 za 10 milionů korun? Podobná lapálie na závěr minulého týdne postihla i kanadskou společnost RIM. Informuje o tom server Phonearena.

Nepřehlédněte:

Lupiči ukradli kamion převážející hru Modern Warfare 3 za 10 milionů korun

Ve čtvrtek 16. prosince řidič kamionu s nákladem dvaadvaceti palet s tablety PlayBook zastavil u jednoho z motelů, aby se osprchoval a trochu si odpočinul. Když se zhruba za hodinu vrátil na místo, kde vůz zaparkoval, nestačil se divit.

Řidič vezl náklad do distribučního centra v Plainfieldu, města v provincii Ontario. Kromě multimediálních tabletů byl odcizen i firemní počítač, několik kreditních karet a oblečení.

Absurdní je, že vozidlo nebylo vybaveno žádným sledovacím zařízením, což vyšetřovatelům ztěžuje práci. Místní policie se proto již obrátila o pomoc na FBI. Podle agenta Mikea Milbourna končí většina odcizené elektroniky na Jižní Floridě.

Lupiči ukradli kamion s tablety PlayBook za necelé 2 miliony dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Phonearena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama