aoc-na-ces-2012-pripravuje-monitor-s-dokem-pro-ipod-a-iphone
Apple Novinka AOC na CES 2012 připravuje monitor s dokem pro iPod a iPhone

AOC na CES 2012 připravuje monitor s dokem pro iPod a iPhone

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

21. 12. 2011 06:00 4

Přes tento konektor můžete přes monitor poslouchat hudbu, díky integrovaným reproduktorům, nebo na něm sledovat celé filmy. Produkt AOC představí v lednu na CES 2012.

Reklama

Vyrábět pro Apple různé příslušenství a kolébky, dokovací stanice nebo reproduktory, je jednoduché, protože všechny iPhony a iPody mají ten samý a stejně umístěný konektor. Díky tomu stačí výrobci navrhnout a vyrábět jeden produkt, který se dá využít pro celou řadu produktů Apple. Proto můžeme vidět pro iPhone a iPod takové věci, jako reproduktory, HiFi sestavy a nyní i monitory od AOC s kolébkou pro tyto zařízení.

AOC na CES 2012 připravuje monitor s dokem pro iPod a iPhone
i Zdroj: PCTuning.cz

Základem se stal monitor E2343Fk, kterému byl do stojanu zabudovaný konektor pro iZařízení. Monitor s kolébkou má pak označení E2343Fi. Jedná se o 23” monitor s TN patricí a LED podsvícením. Díky němu může být extrémně tenký. Rozlišení monitoru je 1920 × 1080 pixelů a svítivost výrobce udává 250 cd/m2. Výrobce také udává nicneříkající dynamický kontrast 50 000 000:1. Z připojené iPodu nebo iPhonu můžete přes integrované reproduktory v monitoru poslouchat hudbu, nebo na monitoru přehrávat celá videa. Cena i dostupnost bude oznámena na veletrhu CES 2012.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama