slavna-hra-grand-theft-auto-3-ke-stazeni-pro-ios-a-android
Apple Novinka Slavná hra Grand Theft Auto 3 ke stažení pro iOS a Android

Slavná hra Grand Theft Auto 3 ke stažení pro iOS a Android

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 12. 2011 14:00 19

Za směšnou cenu dostanete téměř nedotčenou hru známou z konzolí i osobních počítačů. Mobilní verze jedné z nejslavnějších her nabízí skvělou 3D grafiku a zábavu na desítky hodin.

Reklama

Mafie, obstojný zbraňový arzenál, obrovský žijící svět a hlavně desítky hodin zábavy. Ano, takto stručně by se dal charakterizovat vynikající titul Grand Theft Auto 3 od skotského studia Rockstar North, který se průběhu minulého týdne dostal i na mobilní zařízení s iOS a Androidem.

V případě iUdělátek hru spustíte na iPhonu 4(S), iPodu Touch 4. generace a obou iPadech. U Androidu je seznam podporovaných zařízení mnohem širší.

V případě smartphonů si hru zahrajete na modelech HTC Rezound, LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R a T-Mobile G2x.

V seznamu podporovaných tabletů poté naleznete Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorolu Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9/10.1, Sony Tablet S a Toshibu Thrive.

Plná verze přijde na 3,99 euro, tedy necelých 100 korun. Nákup můžete realizovat skrze App Store nebo Android Market.

Podle reakcí uživatelů hra nabízí výbornou grafiku, na jedničku se povedlo také ovládání. Jeden z nich na Android Marketu napsal: „Přepych a luxus. Co více dodat… Funguje výborně“. My s ním naprosto souhlasíme.

Slavná hra Grand Theft Auto 3 ke stažení pro iOS a Android
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: technorati

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama