stahujte-vysel-google-chrome-16-s-podporou-vice-uzivatelu
Novinka Stahujte: Vyšel Google Chrome 16 s podporou více uživatelů

Stahujte: Vyšel Google Chrome 16 s podporou více uživatelů

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

15. 12. 2011 09:00 5

Nejnovější stabilní verze přináší kromě aktualizací také nové funkce. Jednou z nich jsou uživatelské účty přímo v browseru, které potěší ty, co sdílejí jeden počítač s více uživateli.

Reklama

Není tomu příliš dlouho, co se webový prohlížeč Google Chrome dostal ve statistikách na druhé místo před Mozillu Firefox. Jako jeden z mála browserů na trhu má počet jeho uživatelů rostoucí křivku a v nejbližší době tomu pravděpodobně ani nebude jinak. Ať už za to může masivní reklamní kampaň, nebo tolik opěvovaná rychlost, Chromu se prostě daří.

Stahujte: Vyšel Google Chrome 16 s podporou více uživatelů
i Zdroj: PCTuning.cz

Nejnovější sestavení s číslovkou 16 dodržuje pravidlo častého vydávání aktualizací, ale tentokrát se opět můžeme těšit na víc, než jen pouhou „záplatu“. V Google Chrome 16 lze nově vytvořit více uživatelských profilů a ty následně přepínat. Využití má tato funkce pro ty, kteří sdílí jeden počítač ve více lidech a nechce se jim zakládat další uživatelské účty. Prozatím se musíme obejít bez zabezpečení - v prohlížeči vytvořené účty nejsou nijak chráněné. To se nepochybně změní v příštích verzích.

Stahujte: Vyšel Google Chrome 16 s podporou více uživatelů
i Zdroj: PCTuning.cz

Díky uživatelskému účtu Googlu a synchronizaci lze ukládat svá data a následně se např. připojit z jiného PC a vše si pohodlně načíst. Stačí si vytvořit účet u Google a nastavit si, jaká data chcete synchronizovat. Získáte tak volitelnou zálohu záložek, rozšíření, hesel, motivů a dokonce i automatického doplňování formulářů apod. Po nové instalaci systému se tak stačí přihlásit a všechna data máte zpět.

Nový Chrome stahujte z oficiálních stránek.

Nepřehlédněte:

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama