battlefield-3-ubral-hrace-modern-warfare-3-tvrdi-ea
Novinka Battlefield 3 ubral hráče Modern Warfare 3, tvrdí EA

Battlefield 3 ubral hráče Modern Warfare 3, tvrdí EA

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 12. 2011 12:30 15

Peter Moore z Electronics Arts je o tom přesvědčen. Realita ale může nakonec být zcela odlišná, protože Modern Warfare 3 se prodává lépe než nový díl Battlefieldu.

Reklama

Pokud pracujete v Infinity Ward, pravděpodobně vás následující zpráva nepotěší. Peter Moore, provozní ředitel EA, totiž v nedávném rozhovoru pro MVC uvedl, že Battlefield 3 ubral Modern Warfare 3 hráče.

Nepřehlédněte:

Simulátor Battlefieldu 3 za 14 milionů korun. Hráče za chyby trestá modřinami

Kdyby tvrdil pravý opak, asi by něco nebylo v pořádku. Každopádně jeho odvážné tvrzení by nakonec mohlo narazit na skutečnost, že Modern Warfare 3 se prodává výrazně lépe než BF3.

„Zatím uběhl pouze jeden měsíc, ale pocity máme dobré,“ řekl a pokračoval: „Až se na konci našeho fiskálního roku (končí 31. března 2012) podíváme na statistiky, budeme moudřejší. Ale myslím si, že jsme jim ubrali hráče“. A dále zmínil, že není pochyb o tom, že Battlefield 3 se prodává velmi dobře.

„Do obchodů šlo deset milionů kusů BF3, pět milionů jsme prodali sami, takže buď jsme jim (Infinity Ward pozn. red.) ubrali hráče nebo jsme k FPS žánru přilákali pět milionů nováčků. Tohle se nestane jenom tak,“ uzavřel rozhovor.

Battlefield 3 ubral hráče Modern Warfare 3, tvrdí EA
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama