vyzkousejte-si-windows-phone-7-na-vasem-iphonu-a-androidu
Apple Novinka Vyzkoušejte si Windows Phone 7 na vašem iPhonu a Androidu

Vyzkoušejte si Windows Phone 7 na vašem iPhonu a Androidu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 12. 2011 15:15 17

Pokud máte mobil s Androidem nebo iPhone a chcete si vyzkoušet Windows Phone 7, tak nyní máte možnost. Hlouběji v článku se dozvíte, co pro to musíte udělat.

Reklama

Microsoft přišel počátkem týdne se zajímavým nápadem, jak uživatelům konkurenčních mobilních platforem nenásilně představit svůj operační systém Windows Phone 7. Ať již vlastníte iPhone nebo některý z Androidů, máte nyní možnost prozkoumat základní obrazovku okenatého systému, stejně jako si v rychlosti projít nabídku s programy a obsah některých hubů.

Jediné, co pro to musíte udělat, je otevřít webový prohlížeč a spustit tento odkaz – aka.ms/wpdemo. Osobně mi je tohle gesto Microsoftu velmi sympatické. .

Co se týče Windows Phone 7, tak systém v současné době stále používá relativně malé procento uživatelů. Microsoftu by mu jej mělo zpopularizovat uvádění nových a dle našeho názoru velice povedených modelů od Nokie. Výrazně mu pak pomůže uvádění killer aplikací a her, kterých má Android a především iOS požehnaně.  Vzpomeňme například Infinity Blade 2 či „prznítko“ pro „fotografy“ Instagram. Ale zatím kde nic, tu nic. Možná bychom tam s přihmouřenýma očima mohli zařadit hru The Harvest.

Do budoucna se to jistě změní. Ovšem čas není zrovna tím, čeho by společnosti Microsoft a dnes už i Nokia, která svou budoucnost spjala právě na WP7, měly nazbyt.

Vyzkoušejte si Windows Phone 7 na vašem iPhonu a Androidu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Microsoft

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama