infinity-blade-pro-android-nebude-hlavnim-duvodem-je-warez
Apple Novinka Infinity Blade pro Android nebude. Hlavním důvodem je warez

Infinity Blade pro Android nebude. Hlavním důvodem je warez

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 11. 2011 16:30 31

Jedna z her s nejdokonalejší grafikou na mobilních zařízeních pro Android nakonec nevyjde. Vývojáři mají strach z pirátů, kteří by je připravili o výdělky.

Reklama

Zatímco majitelé iZařízení odpočítávají poslední hodiny do uvedení jedné z nejlépe vypadajících mobilních her – Infinity Blade II, uživatelé Androidu mají velký důvod ke smutku.

Původní díl pro nejrozšířenější platformu současnosti nakonec k velkému překvapení nevyjde. Vývojáři to zdůvodňují přemírou pirátství, které Android dlouhodobě sužuje. Spílají také Googlu za jeho laxní přístup. Své tvrzení opírají o různé studie, které tento systém přirovnávají k divokému západu, kde je téměř vše dovoleno.

„Jsme přesvědčeni, že se platforma Android jednou stane životaschopným místem pro herní vývojáře, ale zatím se tak nestalo. Nejde o technickou stránku věci. Jde o obchodní model,“ stojí v prohlášení vývojářů z Chair Entertainment.

Malou náplastí útěchy může být smutným uživatelů alespoň hra Blood & Glory, která se Infinity Blade výrazně inspiruje. Ačkoli prostředí není tak detailní, jak bychom si asi mohli přát, je stále na co se dívat.

Infinity Blade pro Android nebude. Hlavním důvodem je warez
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Mashable

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama